2017 - 2018 Galatasaray Lisesi Pansiyon Ön Başvuru Şartları

1.

Resmi WEB sayfasında bulunan Ön Başvuru formu veli tarafından doldurularak ıslak imzalı olarak; posta kargo yoluyla veya bizzat gelerek en geç  30.06.2017 Cuma  gününe kadar aşağıda istenilen belgelerle  birlikte Pansiyon Bölümüne teslim edilmesi gerekmektedir..

2.

Öğrencinin yatılı okumasına engel olacak bir hastalığı bulunmadığına dair, Devlet Hastanesi veya  Tam Teşekküllü  Özel Hastaneden; Dahiliye, Göğüs Hastalıkları ve Psikiyatri bölümünden onaylı Heyet Raporu ( Aslı )

3.

Doktor gerek görürse Akciğer Film Raporu ( Aslı )

4.

Nüfus Müdürlüğünden onaylı İkametgah adresli Aile Vukuatlı  Nüfus Örneği (Aslı )

5.

Öğrenci , Veli, ve İstanbul Velisi Kimlik Fotokopisi

6.

Anne – Babanın çalıştıkları işyerlerinden çalıştıklarına dair onaylı kurum belgesi, emekli ise SGK’dan onaylı emekli belgesi. Çalışmayan veliler için İşsizlik Belgesi.

7.

Anne – baba ayrı ise öğrencinin velayetinin kimde olduğunu gösterir mahkeme örneği

AÇIKLAMALAR:

1.

Pansiyon Kontenjanı Sınırlıdır. Öncelik olarak İstanbul Dışı ikamet edenlerin müracaatları değerlendirilecektir.

2.

Öğrenci il dışı ise mutlaka her zaman çocuğun hastalık durumlarında okulda bulunacak ve her zaman ulaşılabilecek  İSTANBUL VELİSİ  olması şarttır.

3.

Yatılı Komisyonu tarafından kabul edilen öğrencilerin kesin kaydı için velilerine Sms ile bilgi verilecektir. Kesin Kayıtlar Eylül ayında yapılacaktır. Kesin kaydı yasal veli yapmak zorundadır. ( zorunluluk halinde Noter onaylı vekalet ile İstanbul velisi veya  bir yakını kayıt yapabilir.)

2017-2018 HAZIRLIK SINIFI (TEOG) ÖĞRENCİLERİNİN KESİN KAYIT YAPILDIKTAN SONRA EYLÜL AYINDA BAŞVURULARI KABUL EDİLECEKTİR.

EK: Başvuru Formu için tıklayınız.