Okulumuz 11 Eylül 2023 saat 9.00'da açılış töreniyle 2023- 2024 Öğretim yılına başladı.

GSL

• GSL

Açılışta Okul Müdürümüz Prof. Dr. Mustafa Reşat Dabak öğretmen, öğrenci ve velilere hitap ederek Cumhuriyet'imizin 100.yılında öğrencilerle daha büyük başarılara imza atacağımıza inandığını belirtti. Okulumuz Ders Nazırı Luc Talmon Larodeire, konuşmasında Fransızcada Galatasaray Lisesini getirdikleri dil başarı düzeyinin artarak süreceğini vurguladı.

Ayrıca 2023 Ösym Yabancı Dil Sınavı birincimiz Emirhan Kılıç, mezunlar adına bir konuşma yaptı.

Galatasaray Spor Kulübü başkanı Dursun Özbek, Galatasaraylılar Derneği başkanı Fidel Berber, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç'ın katıldığı törenin ardından Tevfik Fikret Salonu'na geçildi.

Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan tören, Hazırlık sınıfları ve velilerine bilgilendirme amaçlı olarak gerçekleşti.

Öğrencilerimize yeni öğretim yılında başarılar diliyoruz.