• GEA - GSL - GSO

GEA Arama Kurtarma Grubu ve Galatasaray Lisesi arasında geçen seneden beri devam etmekte olan gönüllülük projesinin ilk ayağı bugün geniş katılımla gerçekleşti. Daha önce GEA gönüllülerinden depremle birlikte yaşam eğitimleri almış olan lisemiz Sivil Savunma Kulübü öğrencileri rehber öğretmenleri Merve Dinçşahin eşliğinde , ortaokullu kardeşlerine “Depremle Yaşam” konulu eğitim verdi. Kapsamlı bir bilinçlendirme çalışmasının parçası olan eğitime öğrencilerin ilgileri çok yüksekti. Büyük Amfide 150 kişiyle gerçekleşen etkinlikten geriye güzel fotoğraflar kaldı. Sıkı çalışmalarından ve ilgilerinden dolayı gönüllü öğrencilerimize, bu etkinliği mümkün kılan idari kadro ve öğretmenlerimize, son olarak katılımlarından dolayı Galatasaray Ortaokulu öğrencilerine çok teşekkür ederiz.