Cumhuriyetimizin 100.Yılını Çoşkuyla Kutladık.

• 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı okulumuzda büyük bir coşku içinde kutlandı. Okul bahçemizde başlayan törenimiz, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Tevfik Fikret Konferans Salonunda devam etti. Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Muhammed Uludağ’ın da katıldığı törenimizde Galatasaray Eğitim Vakfı, Galatasaraylılar Derneği yöneticileri de hazır bulundular. Açılış konuşmalarının ardından Kültür-Sanat biriminin koordinatörlüğünde müzik, tiyatro, halk oyunları ve sinema kulüplerimizin hazırladığı gösteriler büyük bir beğeni ile izlendi. Törende ayrıca Galatasaray İlkokulunun bir sahne gösterisi de yer aldı.
Salon törenin bitiminde okul bahçesinde dans kulübünün hazırladığı cumhuriyet valsi ve halk oyunları gösterisi yapıldı.