Erasmus+ Projesi kapsamında Hırvatistan ve Almanya'da gerçekleşen çalışma toplantılarına katıldık.

Ortakları arasında bulunduğumuz  “Listen stories engaged in the past – the Second World War” başlıklı Erasmus+ projesi kapsamında Hırvatistan ve Almanya’da okulumuzu temsil ettik. 12-19 Şubat 2016 tarihleri arasında Hırvatistan’ın Zadar kentinde ortağımız Gimnazija Jurja Barakovica’nın ev sahipliğiyle düzenlenen çalışma toplantısına okulumuz Müdür Yardımcısı Aysun Telgeren ve İngilizce öğretmenleri Murat Güneşdoğdu ve Deniz Bayram rehberliğinde 10. sınıf öğrencilerimiz Tarık Küyük, Zeynep Savsar, İzel Güleç, Deniz Aktaş ve Erhun Çetiner katıldılar. 15-21 Nisan 2016 tarihleri arasında Almanya’nın Bünde kentinde ortağımız Erich Gutenberg Berufskolleg ev sahipliğinde düzenlenen çalışma toplantısında ise okulumuz İngilizce öğretmeni Murat Güneşdoğdu ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Serdar Solkun rehberliğinde 10. sınıf öğrencilerimiz Bilge Arslan, Zeynep Sıla Özcan, Sinan Yılmaz, Raul Deniz Altın ve 11. sınıf öğrencimiz Deniz Enfiyeci okulumuzu temsil ettiler. Almanya’daki çalışma toplantımız misafir olduğumuz Bünde kentinin yerel basınında haber konusu oldu.