Stanford - Koç Üniversitesi Programlamaya Giriş Yaz Kursu Sonuçları

Koç Üniversitesi ve Stanford Üniversitesi işbirliği ile 20 – 30 Haziran 2016 tarihleri arasında Koç Üniversitesi kampüsünde “Programlamaya Giriş (Introduction to Computer Science Course)”  Yaz Kursu’na aşağıdaki öğrencilerimiz kabul edildi.

Çağlan Turgut

Caner Demirer

Deniz Enfiyeci

Esin Akkoca

Nazime Hande Harputluoğlu

Uğur Yağmur Yavuz

Galatasaray Lisesi

Stanford akademisyenleri tarafından yürütülecek bu iki haftalık yoğunlaştırılmış program sayesinde bilgisayara ve matematiğe ilgi duyan lise öğrencileri, Stanford Üniversitesi’nin oldukça popüler olan CS106A kodlu dersini Stanford akademisyenlerinden alma ve eğlenceli bir sistemle Java dilinde programlama öğrenme imkanına sahip olacaklardır. Derslerin çoğu Stanford’lı akademisyenler tarafından İngilizce olarak verileceğinden, öğrencilerin çok iyi derecede İngilizce bilmesi gerekmektedir. Program sonunda öğrencilere katılım sertifikası verilecektir.