''Beyoğlu Söyleşileri'' Prof. Dr. Haluk Dursun Tevfik Fikret Salonu

GELENEKSEL BEYOĞLU SÖYLEŞİSİ BU HAFTA OKULUMUZDA DÜZENLENDİ.

‘’İstanbul’da Yaşama Sanatı’’ adlı söyleşi için Beyoğlu Kaymakamlığı ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu ‘’Beyoğlu Söyleşileri’’ bu yıl okulumuzda gerçekleşti. Programa Galatasaray Lisesi eski mezunlarından daha önce Ayasofya Müze başkanlığı ve Topkapı Sarayı Müzesi müdürlüğü yapmış olan ve 2016 Nisan’ına kadar Kültür Bakanlığı müsteşarlığı görevini yürüten tarihçi Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun katılmıştır. Ahmet Haluk Dursun’un sunduğu ‘’İstanbul’da Yaşama Sanatı’’ isimli söyleşisine Beyoğlu Milli Eğitim Müdürü Cemil SARICI, Galatasaray Lisesi Müdürü Meral MERCAN, Galatasaray Lisesi Kültür ve Sanat Bölümü Sorumlusu Çiğdem BÜKE, Tarih Öğretmeni Süleyman ÜNLÜSOY, Beyoğlu ilçesinden tarih ve edebiyat öğretmenleri katılmışlardır.

Düzenlenen söyleşiye okulumuzla birlikte Beyoğlu ilçesinden 15 okul öğretmen ve öğrencileri katılmışlardır. 26.10.2016 saat 14.00’te başlayan program saat 16.00’a kadar sürmüş, etkinlik çok verimli bir şekilde tamamlanmıştır. Yazarı olduğu Medeniyet Köprüsü Beş Şehirli kitabını da toplantıya katılan öğrencilere tanıtarak imzalamıştır. Okul müdürlüğüne de nezaket ziyaretinde bulunan Ahmet Haluk Dursun 16.30’da okulumuzdan ayrılmıştır.