Fransız Anadolu Araştırmaları Enstitüsü(IFEA) ile ikili anlaşma imzaladık.

23 Mart, perşembe günü, Okul Müdürümüz Sayın Meral Mercan ve IFEA (Fransız Anadolu Araştırmaları Enstitüsü) Müdürü Bay Jean-François Perouse , enstitü ile lisemiz arasında çeşitli projeler yürütmek için bir anlaşma imzaladı. IFEA, Galatasaray Lisesi'ne  destek ve danışmanlık hizmeti verecektir. Öğrencilerimiz, Anadolu ve çevre bölgelerine yönelik araştırmalarını bu merkezde yürütebileceklerdir aynı zamanda merkezin kütüphanesini kullanabileceklerdir.

Signature d’une convention avec l’Institut Français d’Etudes Anatoliennes (IFEA)

Jeudi 23 mars, Mme Mercan et M. Jean-François Pérouse, directeur de l’IFEA, ont signé une convention permettant au lycée de mener différents projets avec l’Institut. Ce dernier pourra apporter à l’établissement son aide et son expertise. Les lycéens pourront ainsi découvrir ce centre de recherches orientées sur l’Anatolie et ses régions périphériques, si proche d’eux. Ils auront également le loisir de découvrir sa bibliothèque.