Erasmus+ projesi kapsamında İngiltere, Hırvatistan ve Romanya’dan konuklarımızı ağırladık.

Ortakları arasında bulunduğumuz “Listen Stories engaged in the Past – the Second World War” başlıklı Erasmus+ projesi kapsamında İngiltere, Hırvatistan ve Romanya’dan konuklarımızı 25-29 Nisan 2017 tarihleri arasında İstanbul’da ağırladık. Ev sahipliğimizde düzenlenen çalışma toplantısının teması “Çatışma Çözme ve Barış Eğitimi” idi. Konuk öğrenci ve öğretmenlerle okulumuzda çeşitli proje faaliyetleri yürüttük. Boğaziçi Üniversitesi’nde “Barış Eğitimi” ile ilgili çalışmalarını dinlemek üzere Öğretim Görevlisi Aylin Vartanyan’ın konuğu olduk. Polonezköy, Balat ve Selimpaşa gibi yerleşim birimlerine geziler düzenledik. Hisart Müzesi ve Rahmi Koç Müzesi gibi müzeleri ziyaret ettik. Selimpaşa’ya yaptığımız çalışma ziyaretimiz Silivri ilçesinde yayınlanan çeşitli günlük gazetelerde haber konusu oldu.