Erasmus+ Projesi kapsamında Romanya'da Gerçekleşen Çalışma Toplantısına Katılım Sağlandı.

Ortakları arasında bulunduğumuz “Act, Connect, Transform for the World Peace” başlıklı Erasmus+ KA229 Stratejik Ortaklığı kapsamında Romanya’da okulumuzu temsil ettik. 10-16 Aralık 2018 tarihleri arasında Romanya’nın Yaş (Iaşi) şehrinde ortağımız Liceul Tehnologic Economic “Virgil Madgearu”nun ev sahipliğiyle düzenlenen çalışma toplantısına okulumuzu proje koordinatörü ve İngilizce öğretmeni Murat Güneşdoğdu ve Tarih öğretmeni Süleyman Ünlüsoy rehberliğinde 11. sınıf öğrencilerimiz Duru Tuncer, Sevin Köklü, Zeynep Aykan ve 10. sınıf öğrencileri Gökalp Payanda ve Buğra Can Örs temsil ettiler. Bu çalışma ziyareti sırasında öğrenciler çeşitli workshop ve seminerlere katılarak, “A History of Peace – the 20th Century” (Barışın Tarihçesi – 20. Yüzyıl) başlıklı uluslararası sempozyumda başarılı bir sunum gerçekleştirdiler. Romanya’da bulununulan 14-16 Aralık 2018 tarihleri arasında ev sahibi okul rehberliğinde ülkenin başkenti Bükreş’e düzenlenen çalışma gezisine de katıldık. Bu gezi sırasında Romanya Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Cotroceni Sarayı ve Parlamento Sarayı ziyaret edildi. Romanya’dan ayrılmadan önce Bükreş’te Mustafa Kemal Atatürk Meydanı’nda bulunan Atatürk büstünü heyet olarak ziyaret ettik.

Erasmus +

• Erasmus +