İbni Haldun Üniversi'nin Düzenlediği 5.Türkiye Münazara Şampyonası'nda Namağlup Şampiyon Olduk.

Aralık 2018 tarihinden bu yana İbni Haldun Üniversitesinde yapılan Türkiye Münazara Şampyonası'nda Mart 2019 tarihinde ikinci, 20 Nisan 2019 tarihinde son turda yapılan tüm maçları alan ve  finalde Ankara Gazi Anadolu Lisesini yenen Galatasaray Lisesi Münazara Takımı namağlup biçimde şampiyon olmuştur.

Hakan Öğüt, Göktuğ İlter, Umut Toplandı, Yusuf Emir Bektaş'tan oluşan takımımızda; Hakan Öğüt, dört yüz münazır arasından en iyi konuşmacı seçilmiştir. Umut Toplandı en iyi ikinci, Yusuf Emir Bektaş, üçüncü, Göktuğ İlter beşinci konuşmacı olmuşlardır.

Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Selma Zoralioğlu'nu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.