Galatasaray Lisesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Spor Başarıları

• GSL Sportif Başarılar 2022

Futbol (Kız-Erkek)

- Erkek takımımız Beyoğlu ilçe müsabakalarında ilçe 3.’sü olmuştur.

- Erkek takımımız Irmak Okulları Spor Festivalinde turnuva 2.’si olmuştur.

- Erkek takımımız Vefa Lisesi Spor Festivalinde turnuva 3.’sü olmuştur.

- 12. Geleneksel Galatasaray Lisesi Spor Festivalinde erkek takımımız turnuva 2.’si olmuştur.

- Haydarpaşa Spor Festivalinde erkek takımımız turnuva 3.’sü olmuştur.

- 12. Geleneksel Galatasaray Lisesi Spor Festivalinde kız takımımız turnuva 1.’si olmuştur.

- Kız takımımız Beyoğlu ilçe müsabakalarında ilçe 2.’si olmuştur.

Basketbol (Kız-Erkek)

- Erkek takımımız Beyoğlu ilçe müsabakalarında ilçe 1.’si olmuştur.

- Kız takımımız Beyoğlu ilçe müsabakalarında ilçe 2.’si olmuştur.

- 12. Geleneksel Galatasaray Lisesi Spor Festivalinde kız takımımız turnuva 3.’sü olmuştur.

Voleybol (Kız-Erkek)

- Erkek takımımız il müsabakalarında İstanbul 7.’si olarak okulumuzu bölge müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.

- Haydarpaşa Spor Festivalinde kız takımımız turnuva 3.’sü olmuştur.

Masa Tenisi (Kız-Erkek)

- Erkek takımımız Beyoğlu ilçe müsabakalarında ilçe 1.’si olmuştur.

- Bireysel ilçe müsabakalarında öğrencilerimiz Güz Doruk Hatay ilçe 2.’si, Osman Bulanık ilçe 3.’sü olmuştur.

- Kız takımımız Beyoğlu ilçe müsabakalarında ilçe 3.’sü olmuştur.

- 12. Geleneksel Galatasaray Lisesi Spor Festivalinde erkek ve kız takımımız turnuva 2.’si olmuştur.

Badminton (Kız-Erkek)

- Kız takımımız il müsabakalarında İstanbul 3.’sü olarak okulumuzu bölge müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.

- Kız takımı öğrencilerimizden Irmak Selçuk bireyselde ilçe 2.’si, Rana Filiz ilçe 3.’sü olmuştur.

- Erkek takımı öğrencilerimizden Abdullah Aşılar bireyselde ilçe 1.’si, Yusuf Yorulmaz ilçe 2.’si, Salih Burak Erten ilçe 3.’sü olmuştur.

Yüzme (Kız-Erkek)

- İl müsabakalarında öğrencimiz Kaan Civan 200 kelebek stilde il 3.’sü olmuştur.

- Erkekler 50 metre kelebek stilde öğrencilerimiz Kaan Civan ilçe 1.’si, Levent Berke Duyuk ilçe 2.’si, Levent Bakır ilçe 3.’sü olmuştur.

- Erkekler 50 metre sırt stilde öğrencilerimiz Kaan Civan ilçe 2.’si, Levent Berke Duyuk ilçe 3.’sü olmuştur.

- Erkekler 50 metre kurbağa stilde öğrencimiz Levent Bakır ilçe 2.’si Olmuştur.

- Erkekler 50 metre serbest stilde öğrencilerimiz Kaan Civan ilçe 1.’si, Levent Berke Duyuk ilçe 3.’sü olmuştur.

- Kızlar 50 metre kelebek stilde öğrencimiz İrem İkra Güntekin ilçe 2.’si olmuştur.

- Kızlar 50 metre serbest stilde öğrencimiz İrem İkra Güntekin ilçe 2.’si olmuştur.

- Kızlar 50 metre kurbağa stilde öğrencimiz İrem İkra Güntekin ilçe 2.’si olmuştur.

Golf (Erkek)

- Türkiye Golf Federasyonunun düzenlediği Gençler Türkiye Şampiyonasında öğrencimiz Tunç Aslan Türkiye 2.’si olmuştur.

Tenis(Kız)

- 12. Geleneksel Galatasaray Lisesi Spor Festivalinde bireysel de Işılay Kurt turnuva 2.’si, Defne      Suyabatmaz turnuva 3.’sü  olmuştur.