Atamızı Ziyaret Ettik.

• Atamızı Ziyaret Ettik.

Galatasaray Lisesi öğrencileri, 22 Kasım 2023 Çarşamba günü Anıtkabir’de Atamızın huzurundaydı. Müdürümüz Prof. Dr. Reşat Dabak’ın başkanlığındaki heyette, Galatasaray Lisesi Müdür Başyardımcısı Sabriye Açıkalın, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı Dr. Ayşe Fidan Baturalp, Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fidel Berber, Galatasaraylılar Birliği Başkanı Dr. Osman Barkın Gürcan, Galatasaray Lisesi ile Galatasaray Eğitim Vakfı yöneticileri ve Galatasaray Lisesi öğretmenleri de hazır bulundular.
Mozoleye çelenk koyulmasının ardından Müdürümüz, Anıtkabir anı defterini imzaladı. Öğrencilerimiz, Anıtkabir müzesini ziyaret ettiler. Galatasaraylılar Birliği tarafından düzenlenen öğle yemeğinde buluşan öğrencilerimiz, Birinci ve İkinci Meclis ziyaretleri ardından, Fransız Büyükelçiliği’nde Ekselansları Madame Isabelle Dumont tarafından ağırlandılar.