Okul tanıtımlarımız 2-12 Temmuz 2024 Saat:14.00'te gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi ve randevu almak için tıklayınız.

Okul tanıtımlarımız 2-12 Temmuz 2024 Saat:14.00'te gerçekleştirilecektir. Günlük 50  öğrenci kabul edilecek olup tanıtıma katılmak için randevu almış olmanız gerekmektedir.

• Tanıtım, belirtilen günlerde saat 14.00'te başlayacak olup tek oturumda yapılacaktır.
    (Önemli Not:
    Randevu alabilmek için takvimden boş olan herhangi bir saat seçmeniz gerekmektedir. Fakat tanıtım saat fark etmeksizin 2-12 Temmuz tarihleri arasında 14.00'te tek oturumda yapılacaktır. Lütfen seçtiğiniz randevu saatini dikkate almadan belirtilen günlerde saat 14.00'te Lisemizde hazır bulununuz.)
    Farklı bir saatte gelmeniz durumunda tanıtıma katılamazsınız.
  • Tanıtım 2024 LGS'ye girmiş ve okulumuzu tercih etmeyi düşünen öğrencilere yönelik yapılacaktır.

Randevu almak için buraya tıklayınız.