10 Kasım'da Anıtkabir'deydik.

Galatasaray Lisesi öğretmen ve öğrencileri 10 Kasım 2015 Salı günü Atasının izinden yürüyerek Ankara Anıtkabir’e ziyaret gerçekleştirdi. 2 otobüs 80 öğrenci ve 5 öğretmen olarak gerçekleşen gezi aynı gün okula dönüşle sona erdi.

Ankara’daki Ulus Atatürk Anıtı, 1. TBMM Binası, 2. TBMM Binası ve Anıtkabir’e düzenlenen gezinin yanı sıra: 10,11 ve 12. Sınıf öğrencileri yine Ankara’da bulunan Galatasaraylılar Birliği Cemiyetini de ziyaret etmişlerdir. Cemiyette büyük bir heyecanla karşılanan öğrencilere Cemiyet Başkanı Mehmet Dülger bir konuşma yaparak Galatasaraylı öğrenciler onuruna bir yemek vermiştir. Hatıra fotoğraflarının da çekildiği bu gezi, hafızalarda kalıcı izler bırakarak derin dostluk duyguları içinde tamamlanmıştır.
Anıtkabir gezisine Tarih Öğretmeni Süleyman Ünlüsoy, İngilizce Öğretmeni Aysun Telgeren, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Abdullah Albayrak, Matematik Öğretmeni Serpil Gölbaşı Boulanger, Okul Rehber Öğretmeni Cemal Arsoy katılmışlardır.

Galatasaray tarihinde ve geleneklerinde önemli yer tutan Anıtkabir ziyaretinin gerçekleşmesinde Okul Müdürü Meral Mercan ve Galatasaray Eğitim Vakfı’nın desteği büyük olmuştur.