Atamızı Ziyaret Ettik ..

GALATASARAY LİSESİ ANITKABİR’DEYDİ

Galatasaray Lisesi dokuzuncu sınıf öğrencileri (153. Devre), okulumuz geleneklerinden birini daha gerçekleştirerek Büyük Önder Atatürk’ün mezarı olan ANITKABİR’i ziyaret etti ve Ulu Önder Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı.

13.04.2018 tarihinde okulumuz 9. sınıf öğrencileri toplam 118 kişi olarak Tarih öğretmeni Süleyman ÜNLÜSOY başkanlığında, Edebiyat öğretmeni Yeliz ÜSTEL, Beden Eğitimi öğretmeni Saadettin ZOR, İngilizce öğretmeni Zehra KAŞIKÇI, İngilizce öğretmeni Mustafa ULAŞ eşliğinde, saat 08.00’de Ankara Ulus Atatürk Anıtında saygı duruşuyla geziye başladı. Anıtın hemen yanında , müze halinde bulunan I. TBMM ve II. TBMM binaları da ziyaret edildi ve Kurtuluş Savaşı yâd edildi. Ardından,  Ankara Galatasaraylılar Birliği‘nin daveti üzerine öğle yemeği için Ankara Galatasaraylılar Evi’ne geçildi. Törende yapılan konuşmalardan sonra okulumuz öğrencileri Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk’ün mozolesine çelenk koydu ve karanfiller bıraktı. Heyet Başkanı Süleyman ÜNLÜSOY’un önderliğinde okulumuz 9.sınıf öğrencileri saat 13.00’de bayrak ve flamalarıyla tören vaziyeti aldı. Ata’nın huzuruna çıkmanın heyecanı içinde olan Galatasaray Lisesi öğrencileri Ata’ya yaraşır resmi kıyafetleri ve nizami duruşlarıyla çevredeki vatandaşların takdirini kazandı. Törenimiz Saat 14.00’de şeref defterinin okulumuz Edebiyat öğretmeni Yeliz Üstel tarafından imzalanmasıyla sona erdi.

Ata Ziyaret

• Ataziyaret