Permakültür Eğitmeni Ferdağ Sezer Eşliğinde Atölye Çalışması Gerçekleştirdik.
27 Mayıs 2019 tarihinde Permakültür Kulübü olarak Permakültür eğitmeni Ferdağ Sezer eşliğinde tohum topu, arpacık soğanı ekimi ve çuvalda patates atölyeleri gerçekleştirdik.
Ekim ve dikim için arazilerin azalmasıyla alternatif bir yöntem olarak karşımıza çıkan dikey tarımcılığı uygulama fırsatını yakaladık ve bu uygulamaların her evde yapılabileceğini, dolayısıyla herkesin tüketim dense üretimin bir parçası olabileceğini gördük.
Atölyeleri tamamladıktan sonra bahçemizde yetiştirdiğimiz sarımsak, soğan, patates, çilek, enginar ve baklaları hasat ettik. Tohumdan yetiştirdiğimiz bal kabağı fidelerini diktik. Bahçemizden topladıklarımızı okul yemekhanesinde pişirerek kulüp üyelerimizle ziyafet yaptık.